Авторитетната журналистка Лияна Панделиева направи експертен и различен анализ на актуалното

...
Авторитетната журналистка Лияна Панделиева направи експертен и различен анализ на актуалното
Коментари Харесай

Лияна Панделиева шашна с коментар ва Ергенът! Защо

Авторитетната журналистка Лияна Панделиева направи експертен и друг разбор на настоящото шоу " Ергенът ", който се разграничава от всичко казано и писано до момента. За разлика от плоските и банални мнения до момента, Панделиева задълбочава мислите си и изненадва всички с коментара си. 

Ето какво написа тя във " Facebook ": 
-->
" Ергенът " към този момент реализира задачата си и колкото и време да продължава форматът, ще е непрекъсната тематика за разискване.

В този пост не разисквам участничките, самия ерген и телесата, а единствено предприятието, което стои зад формата. Именно предприятието си е свършило работата чудесно!

Снощи гледах промоционалния епизод и шапка смъквам на екипа, направил подбора на претендентите (измежду общо 4 хиляди), както и на промо-видеата. Работено е с толкоз разум, с толкоз безупречна тактика, че от епизод 1 публиката е обезпечена, а гледаемостта единствено ще нараства.

Два са методите този формат да бъде оценен: от чисто зрителска позиция или като разглеждане на маркетинговите похвати.

Капанът е заложен извънредно хитро: опълчването на " инфлуенсърката " без работа с " изваяно тяло " (и 3XL джуки) и по нейни думи " изцяло запуснатата ", дето е учила като луда и се е преборила за живота си в Канада, към този момент подсигурява поляризация на мненията до вулканични температури.

Видях отзиви, че форматът е чалга, че нито един образован човек не би го гледал, че е засегнатост за дамите. Истината е, че към този момент е запален фитилът на всички групи фенове.

Капан 2: Ергенът е с не-мачовско лъчение, а по-скоро младежко и даже леко детско. Това ще умили голяма част от дамите, които ще стартират да се изживяват като негови бранители. И те към този момент са уловени в мрежата.

Голямото предизвикателство е да бъде показван монтаж, който единствено да разпалва още зрителските пристрастености, а от това, което висях нощес - в продукцията работят извънредно опитни хора.

Форматът е социология в деяние и резултатите - в случай че би ги обобщил някой - биха дали голямо поле за сполучливи акции на рекламодатели от всички сфери.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР